Vi har i over 20 år alltid vært innovative og ligget i forkant på det som vil gjøre ditt arrangement helt unikt

Enten det er digitale arrangement, teambuilding, spesielle lokaler, reisemål i inn- og utland eller opplevelser i nærmiljøet ditt. Ønsker du at vi skal gjøre gjennomføringen av hele arrangementet, fra A til Å, kan du stole på at vi har erfaringen som gjør ditt arrangement til en suksess. Vi legger til rette eventer i Fredrikstad, Østfold, Oslo og omegn, men også andre destinasjoner i Norge og utland.

Som ditt eventbyrå har vi kun én målsetning på agendaen, og det er at du som leder skal skape kultur, entusiasme og begeistring. For at du som leder og ditt selskap skal lykkes må du ha medarbeidere som er topp motiverte, forstår hva som skal gjøres og er dedikerte på hvert sitt fagområde – slik skapes kultur. Veldig ofte er det mange ledd i organisasjonen, sentral ledelse, regional ledelse, lokal ledelse og til slutt selgeren som møter kunden. Da er det viktig at budskapet ditt har skapt eierskap hos hver enkelt medarbeider slik at kunden blir like overbevist slik dere var i styrerommet når beslutningen ble tatt.

Pingvinen er lojal og sosial

«Et humørfylt flokkdyr som er sterke og lekne sammen – i tillegg til at de alltid er festkledd i kjole og hvitt. Sklir med andre ord rett inn i det vi selv ønsker skal være vårt ansikt utad. At de spriter opp stemningen med en og annen treffende og morsom replikk her og der, gjør at latteren i gruppen sitter løst»

«People Profit Planet»

Eventbyrået GruppeSpesialisten AS har klima som et av sine fokusområder. Skal vi og våre kunder lykkes, må det fokuseres på «People Profit Planet». Pingvinene symboliserer dette for oss. Vi skal bidra til å skape en bedre planet og Pingvinene skal bli vinnere og overleve i et bedre miljø og klima enn det planeten vår har i dag.

Lange tanker – men vi, Eventbyrået GruppeSpesialisten vil bidra til en bedre verden.

Per dags dato er vi det første og eneste Eventbyrå i Viken som er partner i Klimapartnere Viken 

Klimapartnere Vikens mål er å bidra til at regionens næringsliv skal stå best mulig rustet til å møte klimautfordringene og morgendagens krav til lavutslippssamfunnet. Gjennom samarbeid, bistand og påfyll i klimafaglige saker, skal Klimapartnere være en støttespiller og et verktøy for sine partnere.

GruppeSpesialisten har spesialisert seg på det hybride arrangementet – en kombinasjon av den beste digitale opplevelsen kombinert med det fysiske arrangementet hvor dere skaper opplevelser sammen.

”Vi opplever GruppeSpesialisten som solide, kreative og kostnadseffektive...

Water Circles Forsikring

SULTEN

på å se og høre mer om våre
gruppeaktiviteter?

La oss starte med en uforpliktende prat

Tlf: 957 76 634