Som backstage-arbeidere er det selvsagt alltid hyggelig å bli løftet frem i lyset

Jøtul logo hvit

JØTUL

GruppeSpesialisten har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

EUROPRIS

Europris har i flere år samarbeidet med GruppeSpesialisten med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Jøtul logo hvit
Jøtul logo hvit

IF Forsikring

Vi har benyttet GruppeSpesialisten som samarbeidspartner i mange år, på arrangementer i både inn- og utland. GruppeSpesialisten har alltid levert i henhold til avtale, uavhengig om de får en spesifisert bestilling eller om de utfordres på kreativitet. Vi opplever dem som løsningsorienterte, punktlige og detaljorienterte.

WE WANT MORE!

WE WANT MORE!!
WE WANT MORE!!!

SULTEN

på å se og høre mer om våre
gruppeaktiviteter?

La oss starte med en uforpliktende prat

Tlf: 957 76 634